Fiskars All Steel Pure – jätkusuutlik kööginõude sari

Fiskars tõi turule uued pinnakatteta pannid. Loe siit kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid:
kuidas pinnakatteta panni kasutada, hooldada ja puhastada ning kuidas pinnakatteta pannil maitsvaid toite valmistada.

Fiskarsi All Steel Pure uued kööginõud  ühendavad parimad omadused  jätkusuutlikkusest kuni suurepärase soorituseni. Pinnakatteta 100% plastivabad pannid on 90% ulatuses valmistatud ümbertöödeldud roostevabast terasest ja loodud ajaproovile vastu pidama.

Igale pliidile sobivad All Steel Pure pannid on sama tugevad kui malmpannid, kuid palju kergemad. Neid on lihtne hooldada ja kasutada, sest on kulumis- ja kuumuskindlad, võib kasutada ahjus ja pesta nõudepesumasinas. Pannide vastupidav roostevabast terasest pind ei hakka pragunema või kooruma. Panne tuleb enne kasutamist korralikult määrida – panni sisepinna ainulaadne graveeritud muster aitab rasvainel ühtlaselt levida. Juba kuumenenud pann pruunistab toitu madalamatel temperatuuridel tõhusamalt kui malmist või pinnakattega nn teflonpannid.

Pinnakatteta praepanniga harjumine võib võtta aega, aga neil on palju eeliseid, alates keskkonnasõbralikkusest kuni mitmekülgsuse ja pikaealisuseni.

Fiskars pannid

Kuidas pinnakatteta panni kasutada?

  1. Kuumutage pann. Hoidke kätt panni kohal ja tunnetage kuumust. Kui pann on saavutanud ideaalse temperatuuri, määrige see põhjalikult.
  2. Lisage pannile ohtralt toiduõli või võid. Oodake kuni või hakkab vahutama ja reguleerige kuumus väiksemaks. Pinnakatteta pannid sobivad ideaalselt madalamal temperatuuril küpsetamiseks, mis säästab energiat.
  3. Alusta kokkamist! Panni saate kasutada paljude toitude valmistamiseks, sealhulgas flambleerimiseks, praadimiseks ja erinevat tüüpi kastmete tegemiseks. Panni võib panna ka ahju. Tänu kõrgele temperatuurikindlusele ei kahjusta suur kuumus panni pinda.

Kuidas pinnakatteta panni puhastada ja hooldada?

  1. Enne kasutamist peske panni švammi või nõudepesuharjaga kasutades kuuma vett  ja nõudepesuvahendit.
  2. Pärast igat kasutamist puhastage panni nii seest kui väljast kuuma vee ja nõudepesuvahendiga. Võite pesta ka nõudepesumasinas.
  3. Kõrbenud panni saate hõlpsalt puhastada traatharja või puhastuskiviga. Eelnevalt võite panni 15-20 minutit soojas seebivees leotada. Nii eemaldate kõik jäägid.
  4. Muna ja muud valgurikkad toidud on eriti altid pannile kinni jääma. Nende jäägid saate hõlpsalt eemaldada, kui lisate veega täidetud pannile pool teelusikat soodat ja lasete segul mõnda aega pannil soojeneda. Lõpetuseks peske pann käsitsi või pange nõudepesumasinasse.

Võtame teema kokku ja jagame näpunäiteid, kuidas pinnakatteta pannil maitsvaid toite valmistada.

Spikker kodukokale:

  1. Enne kasutamist määrige pann alati rasvainega, kuid alles siis, kui pann on läinud kuumaks. Põhjalik määrimine annab pannile 100% loodusliku mittekleepuva pinna.
  2. Valgurikkad toidud nagu tofu, valge kala või munad võivad kergesti kinni jääda. Seega veenduge, et kasutate alati suures koguses toiduõli või võid. Samuti proovige toitu mitte liiga vara segada või ümber pöörata. Eriti kehtib see kanafilee korral.
  3. Pinnakatteta panni saab kasutada kastrulina. See on ideaalne igat tüüpi kastmete, sealhulgas tomatipõhiste kastmete, valmistamiseks. Panni vastupidav pind lubab kasutada isegi metallist köögivahendeid.
  4. Nautige uue pinnakatteta panni keskkonnasõbralikke toiduvalmistamisviise. Bon appétit!

All Steel Pure sarjas on 24 cm ja 28 cm praepann ning vokipann. Pannid on 100% taaskasutatavad ja neil on 25-aastane garantii. Valmistatud Soomes.
Head puhast toiduvalmistamist!

FISKARS ALL STEEL PURE PRAEPANN 24CM

Vaata siit

FISKARS ALL STEEL PURE VOKKPANN 28CM

Vaata siit
All Steel Pure

FISKARS ALL STEEL PURE PRAEPANN 28CM

Vaata siit