Muumid 2021 suvi

Muumide boheemlaslik rannaelu 

Sellel suvehooajal jätkuvad Muumide perekonna rannaseiklused. 2021. aasta komplekt Together (eesti keeles Koos) põhineb Tove Janssoni koomiksiraamatul “Muumid Rivieral”, mille inglise keelne väljaanne ilmus 1955. aastal. Komplekt koosneb kruusist, taldrikust ja lusikatest. Nõude värvipalett ja päikesevari sobivad kokku 2019. aastal valikus olnud õhtuse ujumise õhkkonnaga. Uutel nõudel näeme, kuidas Muumipapa veedab aega pasjanssi ladudes, Muumimamma valmistab pannkooke ja Tusklikupreili on sukeldunud raamatulugemisse.

Muumid 2021 suvi
Arabia Muumide 2021 nõud

Muumipuhkus Rivieral – Muumid 2021 suvi

Muumide nõud 2021 suvi. Hooajalises komplektis on Muumid mererannas puhkamas, kuid luksuslikust hotellimajutusest on satutud märksa lihtsamatesse oludesse. Tusklikupreili kasiinos võidetud korralik rahasumma on kulutatud ja Muumid leiavad end elamas rannas oma paadi all. Ööd on külmad ja Muumid otsivad sooja. Muumipapa saab sõbraks markii Mongaga, muinasjutuliselt jõuka aristokraadiga, kes unistab elust vaese rahatu kunstnikuna. Inspiratsiooni saamiseks kutsuvad Muumid ta enda juurde rannale elama. Kulub vaid nädal, et markii tüdineks Muumide boheemlaslikust eluviisist ja mõistaks, et vihma läbilaskev paat ja liiga hapu vein ei ole tema maitse.

Muumid köidavad nii lapsi kui täiskasvanuid

Muumide nõud 2021 suvi. Illustraator Tove Slotte on äratanud ellu Tove Janssoni originaalsed mustvalged koomiksid, mille hoolikalt kaalutletud värvitoonid sobivad nii Arabia klassikaliste Muumi nõude kui ka eelnevate hooajaliste komplektidega.

Iga hooajalisel Muumi sarjal on oma roll suuremas maagilises loos. Tove Janssoni looming on alati aktuaalne ja lõbustab nii lapsi kui ka täiskasvanuid. Jansson soovis murda kehtivaid tabusid – tema Muumid olid reaalsed olendid, kes katsetasid piire ja tegid vigu.

Muumide nõud 2021 suvi

Muumid 2021 – suvehooaja nõud on müügil piiratud ajal

Arabia Together komplekt koosneb kruusist (0,3 l), taldrikust (19 cm) ja lusikatest. Tootel on müügil piiratud ajal alates 26. aprillist 2021.

Koos kruus 0,3L

Arabia Muumi Koos

Koos kruus 0,3L

Arabia Muumi Koos

 Koos taldrik 19 cm

Arabia Muumi Koos

Koos lusikas Tusklikupreili

Arabia Muumi Koos

Koos lusikas Muumipapa 

Arabia Muumi Koos