Pildid on illustreerivad!

FISKARS NON-STICK KÄÄRID 13 CM

16.80 

Laos

Laos

Fiskars Micro-Tip™ mittenakkuva kattega käärid võimaldavad lõigata täpsel ja puhtalt kleepuva pinnaga materjale, nagu teip, vinüül ja kleebised.

Fiskars non-stick käärid 13cm – abiks igas olukorras

Kvaliteetsed ja täpselt teritatud roostevabast terasest terad püsivad pikka aega teravad. Teradel on mittenakkuva kate, mis hõlbustab liimuvate või kleepuvate materjalide lõikamist.

Kääriterade MicroTip  otsad sobivad kitsastes kohtades ja raskete nurkade all töötamiseks, samuti kiireks lõikamiseks. Käepideme sõrmerõngad sobivad kasutamiseks nii parema- kui ka vasakukäelistele ning Softgripi detailid suurendavad mugavust ja kontrolli.

Põlvkondade kaupa on õmblejad, kunstnikud ja teised käelisi oskusi hindavad inimesed valinud Fiskarsi käärid.Vali ka sina!

Fiskars non-stick käärid 13cm hooldus:

Lihtne puhastada märja lapiga. Kääre on lihtne teritada Fiskarsi kääriteritajaga https://loodusinvest.ee/product/1000812/

 

Soome vanima ettevõtte Fiskars ajalugu algab 17. sajandist, kui Soomes loodi mitmeid rauatehaseid. 1649. aastal asutatud  firmat teatakse tänapäeval kui ühte vanemat ettevõtet läänemaailmas. Arengust hoolimata on Fiskarsi hing ning juured endiselt Fiskarsi külas, millest umbes 10 kilomeetri kaugusel toodetakse rangetele kvaliteedinõuetele vastavaid aiatööriistasid.

Ikoonilised oranži käepidemega käärid on saanud ametliku kaubamärgi kaitse USA-s, Soomes ja Kanadas, kindlustades selle, et need käepidemed võivad ainsana olla oranži värvi.

 

Fiskarsi missiooniks on luua ikooniline elustiili bränd ja visiooniks tagada positiivne ja kestev mõju meie elu kvaliteedile. Fiskarsi kontserni kuuluvad tuntud rahvusvahelised kaubamärgid nagu Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood.

Loodus Invest on suurte kogemustega aia- ja metsatehnika ning kodu- ja vabaajatoodete maaletooja ja edasimüüja. Meie kodulehelt leiad Fiskars Kodu ja Aed, Stiga, Iittala, Rörstrand, Hackman, Arabia, Stiga Sport, Gerber, Rukka, Alpina parimaid tooteid väga hea hinnaga.

Tutvu Loodus Investi soodsa hinnaga eripakkumistega SIIN

Tootekood: F-201804 Kategooriad: , , ,

Title

Go to Top